Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης και πνευματικά δικαιώματα

Το υλικό που εμπεριέχεται στον δικτυακό τόπο anxietycontrol.gr αποτελεί ιδιοκτησία της Ψυχολόγου Τιτίκας Μητσοπούλου και προστατεύεται από το νόμο για τα πνευματικά δικαιώματα.

Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή περιεχομένου, χωρίς την παραπομπή στην πηγή και στην δημιουργό του. Απαγορεύεται η ολική, η μερική, η περιληπτική, η κατά παράφραση αντιγραφή ή διασκευή ή διανομή ή οποιαδήποτε εμπορική χρήση του περιεχομένου αυτού του ιστοτόπου, η χρήση των εμπορικών σημάτων, διακριτικών τίτλων και λογοτύπων (logos) που εμπεριέχονται, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια της δημιουργού του.

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα δε δύνανται σε καμία περίπτωση να υποκαθιστούν την διαγνωστική αξιολόγηση από εξειδικευμένο επαγγελματία ψυχικής υγείας Ψυχολόγο ή Ψυχίατρο. Οι τεχνικές αυτοβοήθειας ξεκινούν με γνώμονα την εμπειρική τεκμηρίωση, αλλά δε δύνανται σε καμία περίπτωση να αποτελούν από μόνες τους θεραπεία για οποιαδήποτε ψυχιατρική διαταραχή, ούτε να υποκαθιστούν την ψυχολογική θεραπεία ή την φαρμακευτική αγωγή.

Οι επισκέπτες είναι εξ’ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την περιήγησή τους στην ιστοσελίδα και ουδεμία ευθύνη φέρει η δημιουργός έναντι των επισκεπτών/χρηστών ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία άμεση ή έμμεση του χρήστη – επισκέπτη της Ιστοσελίδας, στην περιήγηση επί της οποίας προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με γνώση των παρόντων όρων.